Trobada en el càmping Sierra Natura / Encuentro en el camping Sierra Natura

En el terme municipal d’Énguera, en ple Massís del Caroig, existeix un lloc molt especial: el Càmping Serra Natura. Es tracta de l’únic càmping naturista que hi ha actualment a la Comunitat Valenciana. Un espai on es viu en harmonia amb la Naturalesa i segons la filosofia del seu lema:” Estimem la llibertat i per això som respectuosos i oberts, nus de cos i nus de ment”.

Des de l’ANVA hem organitzat una trobada que tindrà lloc el pròxim dia 21 de maig de 2023. En aquesta jornada podrem gaudir del naturisme en el marc incomparable d’aquest càmping de muntanya. Entre les seues instal·lacions ocupa un lloc destacat l’original piscina, amb una cascada que oxigena l’aigua, al costat d’una zona de solàrium. Després d’un bany refrescant, anirem al menjador, per a degustar un saborós plat típic regional: els “gaspatxos”. El menú inclou beguda, pa, postres i café o infusió.

Els socis que desitgen allotjar-se eixe cap de setmana en Serra Natura han de posarse en contacte amb el càmping directament, per telèfon al 962 253 026 o per correu electrònic info@sierranatura.com. Els socis que estiguen allotjats no han d’abonar el complement d’estada de dia en el càmping.

El preu de l’activitat és el següent:

Pagament per transferència al compte de l’Associació: ES85 0081 1325 5000 0135 1639.
Concepte: Sierra Natura – Nom(s) del soci(s).

El termini per fer efectiu el pagament finzalitza el 14 de maig.

En el término municipal de Enguera, en pleno Macizo del Caroig, existe un lugar muy especial: el Camping Sierra Natura. Se trata del único camping naturista que hay actualmente en la Comunidad Valenciana. Un espacio donde se vive en armonía con la Naturaleza y según la filosofía de su lema: ”Amamos la libertad y por ello somos respetuosos y abiertos, desnudos de cuerpo y desnudos de mente”.

Desde ANVA hemos organizado un encuentro que tendrá lugar el próximo día 21 de mayo de 2023. En esta jornada podremos disfrutar del naturismo en el marco incomparable de este camping de montaña. Entre sus instalaciones ocupa un lugar destacado la original piscina, con una cascada que oxigena el agua, junto a una zona de solárium. Tras un baño refrescante, iremos al comedor, para degustar un sabroso plato típico regional: los “gazpachos”. El menú incluye bebida, pan, postre y café o infusión.

Los socios que deseen alojarse ese fin de semana en Sierra Natura deben ponerse en contacto con el camping directamente, por teléfono al 962 253 026 o por correo electrónico info@sierranatura.com. Los socios que estén alojados no tienen que abonar el complemento de pase de día en el camping.

El precio de la actividad es el siguiente:

Pago por transferencia en la cuenta de la Asociación: ES85 0081 1325 5000 0135 1639.
Concepto: Sierra Natura – Nombre(s) del soci@(s).

El plazo para efectuar el pago finaliza el 14 de mayo.