Spa nudista – 26 de novembre de 2023 – València

Per fi arriba una de les nostres activitats favorites: una sessió de spa nudista. En ple cor de València, en un cèntric carrer, tindrem la gran oportunitat de poder gaudir en exclusiva d’unes modernes i atractives instal·lacions, de la forma més natural. Una completa zona “wellness”, amb jacuzzi, piscines, hamman i sauna, ens permetrà relaxar-nos i experimentar l’agradable sensació de l’aigua i el vapor sobre la pell.
També hi ha per a nosaltres un espai social amb bar i taules per a prendre alguna cosa i un xicotet aperitiu, cortesia del local.
L’entrada inclou tovallola i xancletes, així com les begudes no alcohòliques (aigua, sucs, café i refrescos). Les begudes alcohòliques tenen un suplement. No es permet fumar.

FITXA TÈCNICA:
Dia: diumenge, 26 de novembre de 2023
Hora: d’11h a 14h.
Preu: 10 € (activitat només per a socis d’ANVA).
Termini d’inscripció i pagament per transferència al compte d’ANVA: abans del 19 de novembre de 2023.

Por fin llega una de nuestras actividades favoritas: una sesión de spa nudista. En pleno corazón de Valencia, en una céntrica calle, tendremos la gran oportunidad de poder disfrutar en exclusiva de unas modernas y atractivas instalaciones, de la forma más natural.
Una completa zona “wellness”, con jacuzzi, piletas, hamman y sauna, nos permitirá relajarnos y experimentar la agradable sensación del agua y el vapor sobre la piel.
También hay para nosotros un espacio social con bar y mesas para tomar algo y un pequeño aperitivo, cortesía del local.
La entrada incluye toalla y chancletas, así como las bebidas no alcohólicas (agua, zumos, café y refrescos). Las bebidas alcohólicas tienen un suplemento. No se permite fumar.

FICHA TÉCNICA:
Día: domingo, 26 de noviembre de 2023
Hora: de 11h a 14h.
Precio: 10 € (actividad sólo para socios de ANVA).
Plazo de inscripción y pago por transferencia a la cuenta de ANVA: antes del 19 de noviembre de 2023.