Nus i nues front a l’especulació – Desnud@s frente a la especulación

 

Nus/es contra l’especulació

Amb aquest lema, volem defensar les nostres costes enfront de l’especulació urbanística️
D’una banda, cerquem que l’ajuntament d’Orpesa instal·le la cartelleria de la platja nudista, aprovada en ordenança el 9 de setembre de 2021, i que a hores d’ara no s’ha instal·lat encara.

D’altra banda defensem el litoral verge del que forma part La Renegà, i reivindiquem que es declare «Paisatge Protegit».

Tenim un compromís amb la nostra costa i per això ANVA i Salvem la Renegà col·laborem en aquesta justa reivindicació️, perquè la naturalesa és de tots/tes.

Aquesta concentració serà artística, amb fotos i vídeos, poals al cap, pintura corporal… I serà per a tots/tes, nudistes i no nudistes, tots/tes en defensa de la naturalesa. Que més podem oferir que la nostra unió? Perquè tots/tes estimem la naturalesa.
Així que el dissabte 8 d’Abril serem a la platja urbana de «La Contxa», el que vulga despullar-se podrà fer-ho i el que no també podrà participar, començarem a les 11.00 h⏰ per a la preparació de la pintura corporal, i a les 12.00 h serà la sessió fotogràfica.

Us esperem per a aquest acte de llibertat i reivindicació

Novetats!

Després d’un informe de delegació de govern i de l’ajuntament d’Orpesa desfavorable❌, ens proposen fer-lo en una altra platja. Ho farem a la platja de la Renegá, platja tèxtil. Demanem la màxima difusió de mitjans per a donar-li veu️ a aquesta injustícia. No obstant això a la platja de la Renegà, ho farem. Allí estarem reivindicant contra la barbàrie urbanística️☠️ i la desídia municipal.

@aracelidemoya
@gvaagroambient
@gvaterritori
@ajuntamentdorpesa
@juliogomezvivo
@isauranavarro
@mariajimenez
@jordillopis

#SalvemLaRenegà
#LaRenegàNoEsToca

 

 

 

 

Desnud@s contra la especulación

Con este lema, queremos defender nuestras costas frente a la especulación urbanística️
Por un lado, buscamos que el ayuntamiento de Oropesa instale la cartelería de la playa nudista, aprobada en ordenanza el 9 de septiembre de 2021, y que a día de hoy no se ha instalado todavía.
Por otro lado defendemos el litoral virgen que forma parte La Renegà, y reivindicamos que se declare «Paisaje Protegido».

Tenemos un compromiso con nuestra costa y por eso ANVA y Salvem la Renegà colaboramos en esta justa reivindicación️, porque la naturaleza es de tod@s.

Esta concentración será artística, con fotos y vídeos, cubos en la cabeza, body Paint… Y será para tod@s, nudistas y no nudistas, tod@s en defensa de la naturaleza. ¿Que más podemos ofrecer que nuestra unión? Porque tod@s amamos la naturaleza.

Así que el sábado 8 de Abril estaremos en la playa urbana de «La Concha», el que quiera desnudarse podrá hacerlo y el que no también podrá participar, empezaremos a las 11:00 h⏰ para la preparación del body Paint, y a las 12:00 h será la sesión fotográfica.
Os esperamos para este acto de libertad y reivindicación❤️

¡Novedades!

Después de un informe de delegación de gobierno y del ayuntamiento de Oropesa desfavorable❌, nos proponen hacerlo en otra playa. Lo haremos en la playa de la Renegá, playa textil. Pedimos la máxima difusión de medios para darle voz️ a esta injusticia. No obstante en la playa de la Renegà, lo haremos. Allí estaremos reivindicando contra la barbarie urbanística️☠️ y la desidia municipal.

@aracelidemoya
@gvaagroambient
@gvaterritori
@ajuntamentdorpesa
@juliogomezvivo
@isauranavarro
@mariajimenez
@jordillopis

#SalvemLaRenegà
#LaRenegàNoEsToca