Fira alternativa de València 2023

Col·lectivitzem-nos és el lema de la 34a. Edició de la Fira Alternativa de València, que es celebrarà del 9 a l’11 de juny en el vell llit del Túria, entre els ponts de les Flors i l’Exposició.

En aquesta cita, tot un clàssic a la ciutat des de 1988, hi haurà parades d’artesania, alimentació vegetariana i ecològica, música en directe, tallers participatius i també col·lectius socials. És també un espai per a la trobada i exposició d’altres maneres de viure i de pensar, com a expressió més genuïna.

Aquesta edició serà molt especial per a l’ANVA. Per primera vegada serem a la Fira Alternativa amb un lloc propi. És una magnífica oportunitat per a donar a conéixer el Naturisme i la nostra Associació. No es tracta merament de “captar nous socis”: volem que la gent que ens visite conega la nostra forma de vida, on la nuesa és una cosa natural en les nostres relacions socials. Els visitants podran conéixer la nostra Associació i les activitats que realitzem al llarg de l’any, així com els avantatges d’estar associat i del carnet naturista.

Perquè aquests objectius siguen possibles, és imprescindible que ens impliquem tots a col·laborar en l’organització i desenvolupament de la Fira Alternativa, aportar idees, preparar els fullets, els cartells… Caldran voluntaris per a carregar i descarregar material, per a muntar la carpa, les banderoles, la pancarta, les taules i cadires… i sobretot persones disposades a estar en l’estand en representació de l’ANVA, ja que són tres dies de Fira més els dies previs de preparació, i caldrà establir uns torns. Des d’ací fem una crida a tots els socis a participar activament en la mesura de les seues possibilitats.

Hi ha molta faena per davant. En l’última reunió de l’Equip Ampliat s’ha acordat crear un grup de treball específic per a la Fira Alternativa. Totes les persones que desitgen col·laborar, que es posen en contacte pels mitjans habituals: WhatsApp ANVA-Conversaciones,  o correu electrònic info@anva.es

Fem nostre el lema d’aquesta edició: “Col·lectivitzem-nos” !!

 

“Col.lectivitzem-nos” (Colectivicémonos) es el lema de la 34ª edición de la Feria Alternativa de Valencia, que se celebrará del 9 al 11 de junio en el viejo cauce del Turia, entre los puentes de las Flores y la Exposición.

En esta cita, todo un clásico en la ciudad desde 1988, habrá puestos de artesanía, alimentación vegetariana y ecológica, música en directo, talleres participativos y también colectivos sociales. Es también un espacio para el encuentro y exposición de otras formas de vivir y de pensar, como expresión más genuina.

Esta edición será muy especial para ANVA. Por primera vez estaremos presentes en la Feria Alternativa con un puesto propio. Es una magnífica oportunidad para dar a conocer el Naturismo y nuestra Asociación. No se trata meramente de “captar nuevos socios”, sino más bien de que la gente que nos visite conozca nuestra forma de vida, donde la desnudez es algo natural en nuestras relaciones sociales. Los visitantes podrán conocer nuestra Asociación y las actividades que realizamos a lo largo del año, así como las ventajas de estar asociado y del carnet naturista.

Para que estos objetivos sean posibles, es imprescindible que nos impliquemos todos en colaborar en la organización y desarrollo de la Feria Alternativa, aportar ideas, preparar los folletos, los carteles… Hará falta voluntarios para cargar y descargar material, para montar la carpa, las banderolas, la pancarta, las mesas y sillas… y sobre todo personas dispuestas a estar en el stand en representación de ANVA, ya que son tres días de Feria más los días previos de preparación, y habrá que establecer unos turnos. Desde aquí hacemos un llamamiento a todos los socios a participar activamente en la medida de sus posibilidades.

Hay mucha faena por delante. En la última reunión del Equipo Ampliado se ha acordado crear un grupo de trabajo específico para la Feria Alternativa. Todas las personas que deseen colaborar, que se pongan en contacto por los medios habituales: WhatsApp ANVA – Conversaciones,  o correo electrónico info@anva.es.

¡¡Hagamos nuestro el lema de la Fira: “Col·lectivitzem-nos” !!