Creuer fluvial «Els canons del Xúquer / Crucero fluvial «Los cañones del Júcar» – 18 de maig / 18 de mayo – 2024

Activitat oberta a socis i simpatitzants

Una gran aventura nudista ens espera: el creuer fluvial pels canons del Xúquer. Es tracta d’un recorregut amb vaixell, d’anada i tornada, d’uns 30 quilòmetres i una duració d’una hora i mitja, aproximadament, en els quals es navega per aigües de fins a 100 metres de profunditat. En l’embarcació podràs conéixer tot l’ecosistema i els secrets que amaga el lloc des d’una perspectiva única i diferent.

La ruta comença en l’embassament d’Embarcadors, a Cofrentes, i arriba fins a Cortes de Pallás. En el recorregut es poden contemplar increïbles paisatges com la Mola de Cortes o la Mola del Cinto, coronada pel castell de Chirel.

Un dels paratges més destacats en esta ruta és el de la Mola de Cortes, un gran altiplà que aconseguix una altura mitjana de 800 i 900 metres, en el qual, amb sort, es poden arribar a veure cabres munteses o muflons. El pas del riu ha erosionat esta gran formació de calcàries, algeps i argiles formant el gran canó que pot contemplar-se des de l’embarcació.

Al marge oposat del riu està la Mola del Cinto, amb el castell de Chirel com a protagonista. Es tracta d’una construcció militar i defensiva que va aconseguir la seua màxima importància en el segle XVII, quan els moriscos van ser expulsats del lloc. També es pot veure el Barranc de Sàcaras, una gran cascada soterrada per l’embassament o part de la Reserva Natural de la Mola de Cortes de Pallás.

L’embarcació disposa de climatització, cafeteria, banys i visió panoràmica. Hem reservat en exclusiva el passatge complet, amb un aforament màxim de 60 persones. Mentres estiguem en l’embarcador romandrem vestits. Una vegada hàgem salpat i a una certa distància, se’ns informarà perquè puguem gaudir de la travessia en nuesa.

Després del recorregut, completarem l’activitat amb un menjar en algun paratge pròxim a l’aire lliure, cadascun portarà els queviures de la seua casa.

 

FITXA TÈCNICA:

Dia: dissabte, 18 de maig de 2024.

Horari: 12.30 en l’embarcador, salpa a les 13.00. Recorregut aprox. 1 hora i mitja.

Ubicació: Embarcador de Cofrentes.

Preu:

Places limitades (60 places). Prioritat socis per orde d’inscripció.

Termini d’inscripció i pagament per transferència al compte d’ANVA: abans del 4 de maig de 2024.

 

Actividad abierta a socios y simpatizantes

Una gran aventura nudista nos espera: el crucero fluvial por los cañones del Júcar. Se trata de un recorrido en barco, de ida y vuelta, de unos 30 kilómetros y una duración de una hora y media, aproximadamente, en los que se navega por aguas de hasta 100 metros de profundidad. En la embarcación podrás conocer todo el ecosistema y los secretos que esconde el lugar desde una perspectiva única y diferente.

La ruta comienza en el embalse de Embarcaderos, en Cofrentes, y llega hasta Cortes de Pallás. En el recorrido se pueden contemplar increíbles paisajes como la Muela de Cortes o la Muela del Cinto, coronada por el castillo de Chirel.

Uno de los parajes más destacados en esta ruta es el de la Muela de Cortes, un gran altiplano que alcanza una altura media de 800 y 900 metros, en el que, con suerte, se pueden llegar a ver cabras montesas o muflones. El paso del río ha erosionado esta gran formación de calizas, yesos y arcillas formando el gran cañón que puede contemplarse desde la embarcación.

Al margen opuesto del río está la Muela del Cinto, con el castillo de Chirel como protagonista. Se trata de una construcción militar y defensiva que alcanzó su máxima importancia en el siglo XVII, cuando los moriscos fueron expulsados del lugar. También se puede ver el Barranco de Sácaras, una gran cascada sepultada por el embalse o parte de la Reserva Natural de la Muela de Cortes de Pallás.

La embarcación dispone de climatización, cafetería, baños y visión panorámica. Hemos reservado en exclusiva el pasaje completo, con un aforo máximo de 60 personas. Mientras estemos en el embarcadero permaneceremos vestidos. Una vez hayamos zarpado y a una cierta distancia, se nos informará para que podamos disfrutar de la travesía en desnudez.

Después del recorrido, completaremos la actividad con una comida en algún paraje cercano al aire libre, cada uno llevará los víveres de su casa.

FICHA TÉCNICA:

Día: sábado, 18 de mayo de 2024.

Horario: 12:30 en el embarcadero, zarpa a las 13:00. Recorrido aprox. 1 hora y media.

Ubicación: Embarcadero de Cofrentes.

Precio:

  • Socios, 25 €
  • Simpatizantes,  30 €
  • Menores hijos de socios,  gratis

Plazas limitadas (60 plazas). Prioridad socios por orden de inscripción.

Plazo de inscripción y pago por transferencia a la cuenta de ANVA: antes del 4 de mayo de 2024.