Activitat en Peníscola – 20 a 22 d’octubre de 2023 / Actividad en Peñíscola – 20 a 22 de octubre de 2023

Activitat exclusiva per a socis / Actividad exclusiva para socios

Peníscola és una joia del Mediterrani. En esta ciutat de la província de Castelló es respira història i naturalesa. Pots viatjar en el temps, fent una passejada pel seu centre històric i visitar el castell del Papa Lluna, una autèntica fortalesa sobre una península rocosa. Si ho desitges, submergeix-te en alguna de les seues cales més paradisíaques, passeja per les rutes senderistes de la Serra d’Irta, parc Natural i reserva marina, amb nombrosos monuments aractius, com la Torre Badum, d’origen àrab, o l’ermita de Sant Antoni.

Vine amb ANVA a esta activitat, del 20 al 22 d’octubre i podràs gaudir de totes estes experiències, de la manera més natural.

PROGRAMA:

Divendres, 20 d’octubre:

Dissabte, 21 d’octubre:

Diumenge, 22 d’octubre:

FITXA TÈCNICA:

 

Peñíscola es una joya del Mediterráneo. En esta ciudad de la provincia de Castellón se respira historia y naturaleza. Puedes viajar en el empo, dando un paseo por su casco histórico y visitar el casllo del Papa Luna, una auténca fortaleza sobre una península rocosa. Si lo deseas, sumérgete en alguna de sus calas más paradisíacas, pasea por las rutas senderistas de la Sierra de Irta, parque Natural y reserva marina, con numerosos monumentos atracvos, como la Torre Badum, de origen árabe, o la ermita de Sant Antoni.

Ven con ANVA a esta actividad, del 20 al 22 de octubre y podrás disfrutar de todas estas experiencias, de la manera más natural.

PROGRAMA:

Viernes, 20 de octubre:

Sábado, 21 de octubre:

Domingo, 22 de octubre:

FICHA TÉCNICA: